Nieuwsarchief

De Signus ONE is een opvallende verschijning op elk evenement. Met zijn speciale futuristische design onderscheidt dit opblaasbare paviljoen zich van de rest en zet het uw bedrijf in de spotlight. De oneindig golvende vorm biedt ca. 36 m² doek, opgedeeld in 3 segmenten, die u volledig kunt personaliseren in uw eigen huisstijl of met uw bedrijfslogo of campagne. De 3 segmenten zijn makkelijk afritsbaar, u kunt dus eindeloos variëren en combineren.
Kerst Festa 2017
De winterfeestmaand staat voor de deur. Ook wij gaan genieten van de kerstdagen en tevens zal de voorraad uitgespit moeten worden. Daarom zijn we gesloten van 22-12-2016 tot 02-01-2017. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een goed 2017!  
Bas Rossen (links) en Addy de groot (rechts)
Onze zeefdrukker Bas Rossen gaat ons na 9 jaar verlaten en gaat van zijn hobby zijn beroep maken in de ICT. Wij danken Bas voor zijn inzet en wensen hem veel succes bij zijn nieuwe werkgever!
metaal drukken
Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bedrukken van metalen in de breedste zin. Denk hierbij aan aluminium, RVS en gecoate metalen. De toepassingen zijn divers: machinepanelen, displays en behuizingen voor elektronica. U levert de CAD tekening aan in PDF , DXF of DWG en wij doen de rest. Rechtstreekse bedrukking van panelen is duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik.
vacature Festa zeefdrukker
Festa reclamevormgevers is een allround reclamebedrijf gespecialiseerd in zeefdruk en we willen vooruit! Daarom zijn we op korte termijn op zoek naar een medewerker zeefdruk welke ons team wil komen versterken! Fulltime (36 uur per week) Wij bieden: - Een afwisselende functie met ruimte voor eigen ideeën en eigen inbreng - Een prettige werksfeer in een informeel bedrijf - Werken in een klein team Functie-eisen: - Minimaal MBO-denk/-werkniveau
Festa reclamevormgevers is een allround reclamebedrijf en we willen vooruit! Daarom zijn op korte termijn op zoek naar een Allround signmaker welke ons team wil komen versterken!
De 100e vierdaagse komt dwars dur Mill. Evenals voorgaande jaren stelt de Neije krant in samenwerking met Ontdek Mill en Beleefhetinmill.nl gratis t-shirts ter beschikking aan de Millse lopers. Om de promotie rondom Mill kracht bij te zetten, maakten we 10.000 stickers die de lopers onderweg kunnen uitdelen. Wij wensen natuurlijk onze  Millse lopende ambassadeurs veel succes en iedereen in Mill veel plezier bij dit unieke evenement! Foto: cockie
Op vrijdag 22 juli komt de Vierdaagse door Mill. Op deze dag zijn we gesloten zodat we alle lopers in Mill kunnen verwelkomen. Door het spreiden van de vakanties van onze medewerkers zijn we maar 1 week gesloten, nl: van 8 t/m 12 augustus. Rondom de vakantieperiode werken we met personele onderbezetting. Dit kan wellicht de levertijd beïnvloeden. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!
Festa Herock actiepakket
Sinds begin dit jaar zijn we officieel Herock werkkleding dealer.  Herock is het afgelopen jaar in Nederland sterk gegroeid. Steeds meer bedrijven kiezen voor een set werkkleding samengesteld uit het assortiment. De drie lijnen: essentials,
Het echte zomerse weer is in aantocht. Voor de harde werkers die hun eten en drinkenlekker koel willen houden hebben we een mooie aanbieding. De kleine koelbox om uw dag met plezier te beginnen! De unieke hoge drukknop in het deksel zorgt voor het soepel kunnen opendraaien naar 2 kanten. De Playmate Pal Rood is licht in gewicht en eenvoudig te dragen. Ideaal voor lunchen, dagreizen en sportieve gebeurtenissen.
Voor Berdex realiseerden we een belettering van 2 identieke truck-oplegger combinaties voor het Spaanse Casaseca. Mooie FC belettering met doorloop op de truck. Een zekere blikvanger op de Europese wegen op gebied van geconditioneerd varkenstransport!
In samenwerking met Noc-Noc produceerden we de PostNL sleutelhangers voor de postbussen. Het materiaal is 5 mm acrylaat. Beide zijden bedrukt in 2 kleuren en afgewerkt met glansvernis. De hangers zijn contourgelaserd in de vorm van het PostNL logo.