Nieuwsarchief - januari 2014

vlaggen
Hebben uw banieren de stormen van december overleefd? Vervang uw vlaggen op tijd! Festa produceert uw vlaggen en banieren op de digitale printers of in zeefdruk. 
Beweegtuin Mill
Uniek in Nederland: uw eigen sportshirt in fluor kleuren. Sinds enkele weken is dit mogelijk bij WLM Design. Bestel nu je super opvallende shirt voor je vriendengroep. Bestel op tijd, want het is zó carnaval! Nog meer full colour shirts: Brabantse Dorpenderby Beweegtuin Mill
Fitland XL Level Leiden
Fitland is inmiddels een begrip in Nederland op gebied van fitness, wellness en events. Festa levert voor de diverse vestigingen allerlei producten. Van lichtreclame tot bewegwijzeringszuil. Van snijtekst tot raamfolie. Een project wat Festa recent heeft afgerond is de aankleding van Fitland XL Level Leiden. Zo werden de hotelkamerdeuren voorzien van nummering, kwamen er diverse routeborden en maakten we mooie full colour prints als wandbekleding. Een mooi project waar we Fitland mee feliciteren! We willen ze veel succes toewensen met deze prachtige nieuwe vestiging!
festatextiel.nl
Festa werkt samen met de grootste kledingleveranciers van de Benelux. Denk hierbij aan T-shirts, sweaters, soft-shell jacks enz. De kleding kan door ons bedrukt of geborduurd worden. Wilt u zich vooraf oriënteren? Kijk dan op www.festatextiel.nl. U kunt de prijzen per stuk en de voorraad per maat bekijken. Let op: het aanbod is enorm!​
Heeft u er aan gedacht dat uw briefpapier voorzien moet zijn van het nieuwe IBAN-banknummer?  Vanaf 1 februari is dit verplicht.
januari 2014 Festactie
Deze maand hebben we weer een hele mooie actie. U kent ze vast wel: die glossy stickers, oftewel domings. Wij produceren deze in full colour, waarna er een flexibele epoxy-laag op komt. U kunt er nu een aantal gratis krijgen! De voorwaarde: bij besteding > € 350,- maakt Festa voor u 30 full colour domingstickers met een formaat van maximaal 15 cm2.
In onze vorige nieuwsbrief hebben we u opgeroepen ons te “liken” via ons facebook-account. De winnaar hiervan is Nick van Gemert, hij wint 500 stickers!