Nieuwsarchief - oktober 2015

Caromi is een producent / leverancier van in- en ombouwproducten voor carrosseriebouwers, garagebedrijven, importeurs en bedrijfswageninrichters.Voor meer info: www.caromi.nl We maakten samen met de mensen van Caromi dit ontwerp , met als blikvanger het unieke logo als watermerk over de gehele carrosserie.
Op zaterdag 03 oktober opende Millenaar Rob Slaats hun 3e Barberstation. Naast Arnhem en Nijmegen kan iedereen nu ook in Eindhoven terecht voor een karakteristieke kop! Voor The Barberstation Eindhoven verzorgden wij de volledige signing. De opvallende Lichtbak op de gevel en diverse beletteringen op ramen deuren en spiegels dragen bij aan het fraaie geheel van The Barberstation. Gaat dat zien! www.barberstation.nl  
In samenwerking met o.a. klomp Interieurbouw hebben we de optiek van Paul en Anneke van den Dries aan de binnen - en buitenzijde volledig gerestyled. Nieuw boeiboord in de bedrijfskleuren, diverse snijteksten/logo's en FC prints maken de optiek aan de Stationstraat in Mill weer helemaal up to date en modern. Veel succes Paul en Anneke!