Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Beurzen en evenementen

Beurzen-en-evenementen


  • Beurs stands: Uw stand is uw visitekaartje voor u bedrijf. U wilt dus op elke beurs professioneel voor de dag komen! Met onze modulaire (verlichte) textielframes creëer je een opvallende stand. De textielframes zijn uit te voeren met of zonder of met verlichting en in elke denkbare configuratie leverbaar! de geplaatste textielprints zijn een perfecte eyecatcher en is naast een stand ook ideaal voor hangend of vrijstaand gebruik. de doeken zijn vrij eenvoudig en goedkoop aan te passen aan toekomstige wensen.
  • Beursachterwanden: Geven de professionele uitstraling op een beurs en zijn eenvoudig en snel op te zetten. Het rendement is het enige dat telt op een beurs en goede communicatie helpt daarbij! Daarom hoort een beurswand bij de basis artikelen voor een beurs.
  • Beursverlichting: Verlichte en evt. vrijstaande ledframes.
  • Roll-up banners: Met een roll-up banner geeft u uw winkel of beursvloer snel en gemakkelijk een eigen look en feel. Leverbaar in verschillende formaten en uitvoeringen
  • Breekmunten: Tijdens een evenement betaal je vaak met munten in plaats van de gebruikelijke valuta. Om er zeker van te zijn dat de munten snel te herkennen zijn, is een eigen ontwerp belangrijk. Dit voorkomt discussies en het staat daarbij ook nog eens beter!
  • Polsbandjes: Festivalbandjes zijn natuurlijk het mooist met uw ontwerp erop! Doordat de bandjes scheurvast zijn, zijn ze niet overdraagbaar en is ermee rommelen dus uitgesloten.

Tafelkleden

Elk (tafel)kleed, loper (of iets anders) kun je voorzien van je eigen logo of print om een perfecte uitstraling te creëren. Ook ideaal voor op een beurs. Vraag een offerte aan in elk gewenst formaat. Hiervoor hebben we een 3-tal soorten materiaal:

  • Fijn geweven katoen; 130gr./m2. Valt soepel.
  • Polyester stof met katoenen look; 210gr./m2. Sterke variant met keperbinding.
  • Polyester stof geschikt voor buiten; 225gr./m2. Waterafstotende eigenschappen.

De tafelkleden zijn rondom voorzien van een dubbele zoom. Ze zijn geschikt om op 30graden te wassen en op max. 110graden te strijken. Kan niet in de droger. Ideaal om te combineren met andere interieurproducten, denk aan sierkussens, wandprint, raamfolies, akoestische panelen, textielframes, freesletters, gordijnen, wandkleden of andere zaken.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wij bedrukken alles!
Van pen tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Scherp geprijsd!
Zo betaalt u nooit te veel
 

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.