Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

De specialist in buiten!Ieder type buitenreclame kan door Festa geleverd worden. Van ontwerp tot eindproduct. Van het frezen van kunststof of RVS letters tot het maken van lichtbakken, van raamfolies (decoraties, blindering, etched glass) tot vlaggen, banieren en spandoeken (inclusief frame). U zegt het maar. Reclameborden maken we in uiteenlopende materialen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Steeds meer adverteerders zijn overtuigd van de kracht van buitenreclame. Buitenreclame is in alle opzichten onvermijdelijk en het bewijst zichzelf dan ook elke dag. Wie buiten komt ziet buitenreclame. Zo simpel is het!

Voertuigbelettering

Van kruiwagen tot boot; wij kunnen alle voertuigen voorzien van een belettering of wrap. Meestal zijn het bedrijfsbussen, vrachtwagens of auto’s, maar alles is mogelijk, vanaf 1 stuk tot volledige wagenparken. In onze werkplaats hebben we de ruimte om een volledige oplegger binnen te zetten. We maken gebruik van A kwaliteit folies en hebben de beste machines in huis om alles te vervaardigen. U kunt bij ons terecht met een bestaand ontwerp, maar ook het ontwerp kunnen we voor u verzorgen. We beschikken over alle tekeningen van standaard voertuigen, waarmee onze ontwerpers het gewenste resultaat visualiseren. Pas na akkoord op offerte en ontwerp, gaan we over tot de voorbereidingen en het inplannen van de montage.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wij bedrukken alles!
Van pen tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Scherp geprijsd!
Zo betaalt u nooit te veel
 

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.