Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Machineplaatjes

Machineplaatjes laten makenWat zijn machineplaatjes?

Bent u op zoek naar machineplaatjes? Dan bent u bij Festa aan het juiste adres. Een machineplaatje wordt gebruikt om informatie te verschaffen, denk hierbij aan het typenummer, bouwjaar of serienummer. Naast het feit dat een machineplaatje een professionele uitstraling geeft, is het ook vaak verplicht voor diverse certificeringen en service doeleinden. Machineplaatjes kunnen van verschillende materialen gemaakt worden, dit omdat een machineplaatje vaak aan verschillende eisen moet voldoen, denk hierbij aan tempratuur, hygiëne, leesbaarheid en andere belangrijke aspecten. Dit is dan ook de reden dat machineplaatjes van verschillende materialen gemaakt worden. Denk aan aluminium, RS of kunststof. Een machineplaatje wordt vaak ook typeplaatje genoemd, waarbij een typeplaatje wat vaker gebruikt wordt voor coderingen en diverse notificaties en identificaties.

Voor het laten maken van machineplaatjes bent u bij Festa aan het juiste adres. Wij beschikken over moderne en geavanceerde productietechnieken, waardoor wij vrijwel ieder machineplaatje kunnen vervaardigen. Machineplaatjes worden veelvuldig gebruikt in de industriële branche, denk hierbij aan:

  • Machineplaatjes voor industriële machines
  • Machineplaatjes voor (industriële) producten
  • Machineplaatjes voor industriële onderdelen
  • Machineplaatjes voor industriële machinekapjes/onderdelen

Heeft u interesse in het laten maken van machineplaatjes door Festa? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en kunnen op zeer korte termijn uw machineplaatjes maken.


Machineplaatjes laten bedrukken

Mede door onze ervaring, kunnen wij ieder gewenst machineplaatje voor u op maat bedrukken. Of het nu voor buiten- of binnen gebruik is, bij Festa bent u aan het juiste adres. Voor het bedrukken kunt u kiezen uit diverse bedrukmethoden, denk hierbij aan printen, graveren en bijvoorbeeld zeefdrukken. Voor grote oplages met dezelfde opdruk is het gebruik van zeefdrukken het meest gewenst, zodat u onder aan de streep het meest voordelig uitkomt.

Heeft u interesse in het laten bedrukken van machineplaatjes? Kom dan in contact met Festa. Samen met u bekijken we de beste druktechniek. Mede door het feit dat wij alles in eigen beheer doen, kunnen wij u onze kwaliteit garanderen en zorgen voor de snelste levertijden. 

Vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Machineplaatjes voordelen

  • Ideaal voor identificatie van machines;
  • Voor binnen en buiten toepassingen;
  • Vaak verplicht voor diverse certificeringen;
  • Geeft uw machinepark een professionele uitstraling.

Nu uw machineplaatjes nodig?

Contact opnemen Offerte aanvragen

Machineplaatjes voorbeelden

Enkele voorbeelden van machineplaatjes die wij reeds hebben gemaakt!

Wij bedrukken alles!
Van sticker tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Beste prijs-kwaliteitverhouding!
Zo betaalt u nooit te veel
 

Offerte machineplaatjes

Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan voor machineplaatjes

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.