Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Stickers laten bedrukken

De specialist in stickers bedrukken!


Stickers laten maken

Wilt u stickers laten maken door Festa? Stickers zijn er in vele vormen en maten, voor veel verschillende toepassingen. Van herbruikbaar en makkelijk te verwijderen stickers tot zeer moeilijk te verwijderen stickers voor eenmalig gebruik. Stickers zijn verkrijgbaar voor alle ondergronden en uitstralingen. Een redesign van je kast, andere interieuronderdelen of juist een auto die beletterd moet worden. Veel voorkomende toepassingen zijn: logostickers, naamstickers, labelstickers, raamstickers, keuringsstickers, promotiestickers en evenementstickers.

Stickers bestellen

Stickers kunnen in elk formaat en in elke gewenste (PMS) kleur gemaakt worden. Doordat we over de nieuwste apparatuur beschikken en ook de zeefdruktechniek in huis hebben, kunnen we naast alle PMS kleuren, ook nog een legio aan speciale kleuren zoals metallic, fluor en mirror toepassen op de stickers. Naast stickers kunnen we ook specifieke materialen zoals Aluminium folie bedrukken, PVC bedrukken of Polycarbonaat bedrukken. Deze worden vaak toegepast voor machineplaatjes, labels, deurhangers, bedieningspanelen en andere industriële elementen. Door transparante materialen aan de achterzijde te drukken zijn de bedrukkingen op deze producten kras en slijtvast. Ze worden middels een transfertape zelfklevend gemaakt.

Afwerking:

Veelal worden de stickers in rechthoekig formaat(schoonsnijden) afgewerkt. Ook zijn stickers met afgeronde hoeken (rondhoeken of contoursnijden) een optie. Maar ook volledig contour snijden (stickers op maat) is mogelijk, zowel digitaal gesneden als door middel van stansen. Heeft u interesse? Neem dan contact op met Festa. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Bedrukte stickers voorbeelden

ENORM ASSORTIMENT AAN STICKERS

Voor elke vraag de juiste soort sticker om te bedrukken!

Lees hieronder meer informatie over de verschillende soorten stickers die u kunt laten bedrukken? Weet u niet wat u precies wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies over welk soort sticker het beste past bij uw vraag. Festa kan voor u het gehele traject verzorgen van advies & ontwerp tot aan het bedrukken en uitleveren van de stickers.

Advies nodig?

Festa kan voor u het gehele traject verzorgen van advies & ontwerp tot aan het bedrukken en uitleveren van de stickers.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wij bedrukken alles!
Van sticker tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Beste prijs-kwaliteitverhouding!
Zo betaald u nooit te veel
 

Offerte Stickers laten bedrukken

Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan om uw stickers te laten bedrukken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.