Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Stickers

De specialist in stickers!


Stickers zijn er in vele vormen en maten, voor veel verschillende toepassingen. Van herbruikbaar en makkelijk te verwijderen stickers tot zeer moeilijk te verwijderen stickers voor eenmalig gebruik. Stickers zijn verkrijgbaar voor alle ondergronden en uitstralingen. Een redesign van je kast, andere interieuronderdelen of juist een auto die beletterd moet worden. Veel voorkomende toepassingen zijn: logostickers, naamstickers, labelstickers, raamstickers, keuringsstickers, promotiestickers en evenementstickers.

Stickers kunnen in elk formaat en in elke gewenste (PMS) kleur gemaakt worden. Doordat we over de nieuwste apparatuur beschikken en ook de zeefdruktechniek in huis hebben, kunnen we naast alle PMS kleuren, ook nog een legio aan speciale kleuren zoals metallic, fluor en mirror toepassen op de stickers. Naast stickers kunnen er ook specifieke materialen zoals Aluminium folie, PVC, Polycarbonaat bedrukt worden. Deze worden vaak toegepast voor machineplaatjes, labels, deurhangers, bedieningspanelen etc. Door transparante materialen aan de achterzijde te drukken zijn de bedrukkingen op deze producten kras en slijtvast. Ze worden middels een transfertape zelfklevend gemaakt.

Afwerking:

Veelal worden de stickers in rechthoekig formaat(schoonsnijden) afgewerkt. Ook zijn stickers met afgeronde hoeken (rondhoeken of contoursnijden) een optie. Maar ook volledig contour snijden is mogelijk, zowel digitaal gesneden als door middel van stansen.

Tattoos

Tattootransfers, ook wel neptattoos genoemd, worden in spiegelbeeld op een speciaal transferpapier gedrukt d.m.v. zeefdruk. Wanneer het met behulp van water op de huid wordt aangebracht kan het afhankelijk van het huidtype een week lang blijven zitten. Vaak worden deze weggegeven bij evenementen, pretparken, acties en reclamecampagnes. Wanneer je kiest voor blacklight tattoos lichten ze prachtig op onder uv-licht.

StabiTransfers

Een van onze meest verkochte sticker, ook wel een afwrijfsticker genoemd. Deze stickers worden gezeefdrukt en bevatten geen drager. Door het ontbreken van de drager zijn ze erg dun en hebben ze een zeer professionele uitstraling. Deze stickers worden veel toegepast in de industrie. Net als bij een snijtekst, wordt hier meestal de achtergrond kleur van een voorwerp behouden.

High tack stickers

High tack stickers hebben een hoge hechting, waardoor ze voldoen op moeilijk te hechten ondergronden. Ook op voorwerpen die intensief gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld gereedschap zijn high tack stickers ideaal.

Verwijderbare stickers

Deze stickers beschikken over een lijmlaag die goed verwijderbaar is.

Ultra destructable stickers

Deze sticker breekt in hele kleine stukjes als je die wil verwijderen, waardoor deze extreem moeilijk te verwijderen is. Ideaal als je je eigendommen wil markeren of tegen vandalisme.

Stickervellen

Bij stickervellen denkt u misschien aan de stickers die u als kind had. Echter zijn er veel toepassingen waarbij het handig is om stickers op vel te hebben. Denk bijvoorbeeld aan adressering voor het verzenden van een grote hoeveelheid post, dit scheelt veel schrijfwerk. De stickers kunnen gesneden worden in elke wenselijke vorm.

Magneetsticker

Is een vorm van een herbruikbare sticker.

Stickers op rol

Stickers op rol zijn ideaal op het moment dat er veel stickers geplakt moeten worden. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende materialen, formaten en vormen.

Muurstickers

Een gemakkelijke en snelle manier om je muur een andere look te geven. De sticker is gemakkelijk schoon te maken en waterafstotend. Muurstickers zijn enkelzijdig fullcolour bedrukt.

Raamsticker:
Enkelzijdig

Met een enkelzijdige raamsticker plaatst u reclame op uw raam die van één zijde leesbaar is. De kant met de opdruk kan zowel de plakzijde zijn als de niet plakzijde, oftewel deze sticker kan aan de binnenzijde of buitenzijde worden toegepast. Zodoende kun je zelf bepalen aan welke zijde de sticker leesbaar dient te zijn.

Dubbelzijdig

Met een dubbelzijdige raamsticker zorgt u ervoor dat de tekst zowel van binnen als van buiten leesbaar is! Tussen de stickers in zit een opake laag die ervoor zorgt dat de tekst vanaf beide zijden leesbaar is en niet doorschijnt.

Etched glass

Etched glass folie is ideaal om reclame of decoratie aan te brengen op een raam, en tegelijkertijd te zorgen voor privacy of afscherming. De folie verblindt ramen, maar laat wel licht door, waardoor je de ruimte wel licht houdt. Ook ideaal voor interieuroplossingen zoals spreekkamers voor het verkrijgen van privacy.

Statisch hechtend

Ideaal voor tijdelijke acties en waar geen lijm(resten) gewenst zijn. Naast statisch hechtende stickers bieden we Easy DOT-folie of YUPOTako® folie aan als alternatieven.

Vloerstickers

Onbewust kom je de vloerstickers vaak tegen. Of het nu gaat om belijning in een fabriekshal, promotie voor een actie in winkels of gewoon ter decoratie, er is altijd wel een type vloersticker die past bij uw wensen. Slijtvast, uitgerust met antislip laag en zeker een aandachtstrekker!

Keuringsstickers

Om veiligheid van machines te kunnen garanderen is het keuren ervan erg belangrijk. Vaak wordt na afloop van de controle een keuringssticker aangebracht met daarop de datum van keuring, óf de datum waarop de volgende keuring gedaan moet worden. Er zijn stickers voor binnen- óf buitengebruik, dus is het belangrijk om vooraf te weten in wat voor omgeving de sticker zal worden geplakt. De toepassing bepaalt het te gebruiken materiaal.

Doming stickers

Doming stickers hebben een uniek 3d-effect. Door de transparante, bollende laag krijgt de sticker een luxueuze uitstraling. De stickers zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en daarmee dus erg veelzijdig in hun gebruik. Doordat de daadwerkelijke bedrukking achter de transparante laag zit beschadigen deze niet snel. Er is een soepele variant verkrijgbaar om op bollingen aan te brengen, maar ook een stuggere variant voor vlakke toepassingen.

Snijteksten

Het grote voordeel van snijteksten is dat je na het aanbrengen de achtergrond van het voorwerp behoudt. Na applicatie blijft enkel de uitgesneden tekst achter. De tekst wordt uit vinyl gesneden welke 100% kleurecht is, daardoor vallen krassen minder snel op en zal de sticker niet snel zijn kleur verliezen. Door het gebruik van applicatiefolie is de tekst gemakkelijk in één keer aan te brengen. In de meeste gevallen bestaan de snijteksten uit één of twee kleuren.


Wij bedrukken alles!
Van pen tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Op gebied van drukwerk

Alles in eigen huis!
Voor het snelste resultaat

Laagste prijs garantie!
Zo betaalt u nooit te veel
 

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.