Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Bedrukkingen voor de industriële sector

Plaatjes - Labels - Kappen - Typeplaatjes - Frontfolies


Industrie bedrukkingen

Bedrukking nodig voor uw industriele toepassing? Festa levert allerlei bedrukte toepassingen voor de industriele sector. Indien u uw machinekap, label, plaatje of frontfolie wilt bedrukken óf op zoek bent naar een nauwkeurige en duurzame andere optie om te bedrukken. Festa kan u helpen. Een bedrukking wordt industrieel genoemd als het bedrukte product wordt toegepast in de industrie (productie), veelal is het een onderdeel van een machine. De toepassingen zijn heel divers: behuizingen voor elektronica, machinepanelen, displays, etc. Festa kan u helpen in zowel advies, ontwerp, bedrukking en monteren.

Industrie toepassing bedrukken

U wilt een bepaalde toepassing uit de industrie (of andere sector) laten bedrukken? Festa helpt u van A tot Z. Niet alleen kunnen wij uw industriele toepassing ontwerpen, wij voorzien u ook in het beste advies van uw industriele toepassing. Laat u uiteindelijk ook uw industrie item bij ons bedrukken, dan kunnen wij ook helpen met de afhandeling cq montage van uw industrie toepassing.

Vormen van uw industrie bedrukking:

Er zijn verschillende vormen voor uw industriele bedrukking mogelijk. Wij verzorgen bijvoorbeeld metaaldruk en zeefdruk. Ook bedrukken wij verschillende materialen zoals aluminium, RVS, glas of kunststof. Opties zoals lak of een coating over uw industrie bedrukking is mogelijk.Heeft u interesse? Neem dan contact op met Festa. Onze medewerkers staan voor u klaar.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Bedrukte industrie voorbeelden

DIVERSE INDUSTRIE BEDRUKKING TOEPASSINGEN

Voor elke vraag de juiste industriële toepassing!

Lees hieronder meer informatie over de verschillende soorten industrie toepassingen die u kunt laten bedrukken? Weet u niet wat u precies wilt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag advies over welk soort bedrukking het beste past bij uw vraag. Festa kan voor u het gehele traject verzorgen van advies & ontwerp tot aan het bedrukken en monteren van uw toepassing.

Advies nodig?

Festa kan voor u het gehele traject verzorgen van advies & ontwerp tot aan het bedrukken en uitleveren van de stickers.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wij bedrukken alles!
Van sticker tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Beste prijs-kwaliteitverhouding!
Zo betaald u nooit te veel
 

Offerte bedrukken voor de industrie sector

Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan voor al uw industriële toepassingen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.