Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Industrieel

Metaal, hout, glas, leer en kunststof


Een bedrukking wordt industrieel genoemd als het bedrukte product wordt toegepast in de industrie (productie), veelal is het een onderdeel van een machine. De toepassingen zijn heel divers: behuizingen voor elektronica, machinepanelen, displays, etc.

Bij industrieel bedrukken worden vaak hoge eisen gesteld aan de duurzaamheid en nauwkeurigheid van zowel de bedrukking als het product. Het machineonderdeel kan een aangeleverd product zijn, maar ook iets wat volledig voor u wordt vervaardigd. Aangeleverde substraten zijn erg divers en verschillen ook qua materiaal, van metaal (RVS, aluminium of gecoate metalen) tot kunststof tot glas. Voorbeelden van aangeleverde substraten zijn: machinekappen, -onderdelen of panelen. Veel van deze bedrukkingen zijn functioneel, ze worden gelezen door sensoren of de onderdelen worden gecodeerd. De materialen zijn heel divers, aluminium, rvs, glas of kunststof, voorzien van lak of een coating.

Voor industriële bedrukking bent u bij Festa aan het juiste adres!

Contact opnemen Offerte aanvragen

Metaaldruk

Metaaldruk is een specialisme van Festa, maar ook met het bedrukken van houten, glazen, leren en kunststof producten heeft Festa ruime ervaring. Onze kracht is het slim en praktisch toepassen van de verschillende bedruktechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, transferdruk en digitale print. Maar ook in verspanende technieken, zoals laseren, frezen, boren, schoon- en contoursnijden of stansen. De vele verschillende producten kunnen we hierdoor optimaal vervaardigen, bedrukken en afwerken.
Onderstaand vindt u veel voorkomende producten:
Aangeleverd substraat; Machine kappen / onderdelen / panelen
Typeplaatjes
Labels

Zeefdruk

Zeefdruk is de ultieme techniek om op een duurzame manier producten van een visualisatie te voorzien. Voor zeefdruk hoeft het product niet vlak te zijn en met de juiste inkt is het toepasbaar op vrijwel elk materiaal. Dus, voor andere technieken, moeilijk bedrukbare materialen of producten (afmetingen), zijn voor zeefdruk geen probleem. De duurzame manier zie je terug in de kwaliteit; extra dekkend, beter weer- en chemisch bestendig, kleur-echtheid en houdbaarheid. Daarnaast zijn wij voortdurend bezig met de ontwikkeling van de zeefdruk techniek.

Ondanks dat zeefdruk een afnemende markt is (digitaal neem steeds meer over), zit er toekomst in de zeefdruk techniek. Niet alles zal (op de korte termijn en in dezelfde kwaliteit) digitaal uitgevoerd kunnen worden. Zo komen er nog steeds nieuwe en geavanceerdere inkten op de markt, bijv. die oplichten bij een bepaalde temperatuur of inkten die stroom geleiden.

De grote voordelen van zeefdruk zijn:
  • Kwaliteit (uitstraling en duurzaamheid)
  • Lage kosten bij hoge aantallen
  • Het grote toepassingsgebied

Wij bedrukken alles!
Van pen tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Scherp geprijsd!
Zo betaalt u nooit te veel
 

Offerte aanvragen

Vrijblijvend en snel

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.