Kunststof labels laten maken

Wat zijn kunststof labels?

Kunststof labels worden vervaardigd uit PVC en hebben de kenmerk dat deze zeer stevig zijn. Mede door het feit dat deze in diverse onderscheidende kleuren te verkrijgen zijn, worden ze veel gebruikt in de industrie, winkels, magazijnen, containers en ter decoratie. Kunststof labels zijn eenvoudig om op te schrijven met stift of te beplakken met een etiket. Met kunststof labels zorg je er voor dat je zaken van elkaar kunt onderscheiden.

Mede door het feit dat kunststof labels weerbestendig zijn, kan je deze zowel binnen als buiten gebruiken. Kunststof labels worden in diverse branches gebruikt, zo ook in de industriële branche, denk hierbij aan:

  • Kunststof labels voor industriële machines
  • Kunststof labels voor (industriële) producten
  • Kunststof labels voor industriële onderdelen
  • Kunststof labels voor industriële machinekapjes/onderdelen

Voor welke toepassing je ook kunststof labels wilt laten maken, bij Festa ben je aan het juiste adres. Heb je vragen over het laten maken en het laten bedrukken van kunststof labels? Contact ons gerust, wij helpen je graag verder.

Het gebruik van Kunststof labels kent veel voordelen, denk hierbij aan:

  • Vervaardigd uit PVC, dus robuust en wendbaar
  • Goed op te schrijven
  • Weerbestendig
  • Perfect voor hergebruik
  • In diverse kleuren te verkrijgen

Kunststof labels laten bedrukken

Heb je interesse in het laten maken of bedrukken van kunststof labels? Wij helpen u graag verder. Festa is gespecialiseerd in het maken van kunststof labels en met onze geavanceerde productietechnieken kunnen wij iedere kunststof label op maat (en gepersonaliseerd) maken.

Neem contact met ons voor het laten maken van kunststof labels, uiteraard ben je bij ons ook aan het juiste adres voor het laten bedrukken van kunststof labels. Ondanks onze vele aanvragen kunnen wij jouw kunststof labels snel produceren en verzenden. Neem contact met ons op voor het laten maken van kunststof labels.

Kunststof labels voordelen

Makkelijk op te schrijven;
Voor binnen en buiten toepassingen;
Geschikt voor kleine én grote oplages;
In diverse kleuren te produceren.

Kunststof labels voorbeelden

Enkele voorbeelden van Kunststof labels die wij reeds hebben gemaakt!