Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Over Festa

Wie is Festa?


Vanaf 1985 heeft Festa zich ontwikkeld tot een full service reclamebureau, inclusief eigen productiefaciliteit. Van ontwerp of concept tot realisatie van drukwerk, (industrieel) zeefdruk, promotioneel-, bedrijfs- of sport-kleding, interieur en alle andere reclame uitingen. In de loop der tijd is Festa reclamevormgevers een vaste partner geworden van vele collega drukkerijen, signmakers en reclamebureaus. Multinationals, zzp'ers, particulieren en verenigingen behoren tot de klantenkring!Bedrijfsgeschiedenis

In 1985 werd Festa Zeefdruk opgericht door Ferdinand Kersten en Stannie Goossens. Zij begonnen in een schuur naast het woonhuis van Ferdinand een zeefdrukkerij. Al na enkele jaren trad Stannie Goossens uit. Festa werd daarna doorgezet door de gebroeders Ferdinand en Wim Kersten (†08-04-2019) en hun beide vrouwen tot één van de toonaangevende zeefdrukkerijen in de regio. In 2012 zijn de gebroeders met pensioen gegaan en is Festa overgenomen door WLM Design B.V.. WLM Design richt zich op sublimatiedruk van sportkleding en is een mooie aanvulling qua techniek op Festa.

Vanwege privé omstandigheden is Festa in 2017 verkocht en gaat het verder onder de naam Festa reclamevormgevers B.V. Ondanks dat Festa geen onderdeel meer is van WLM Design, wordt er nog nauw samengewerkt om elkaars positie in de markt te versterken. Dezelfde werknemers zijn er nog altijd werkzaam, waardoor het gemiddelde dienstverband hoger ligt dan gemiddeld en daar zijn we trots op.

Heeft u vragen of wilt u een offerte, stuur een e-mail en we helpen u graag!

Festa reclamevormgevers B.V.


Wij bedrukken alles!
Van pen tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Scherp geprijsd!
Zo betaald u nooit te veel
 

Contactformulier

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.