Wij bedrukken alles!
35 jaar ervaring!
Alles in eigen huis!
Beste prijs-kwaliteitverhouding!

Zeefdrukstickers

Zeefdrukstickers

De specialist in zeefdrukstickers!


Zeefdrukstickers

Zeefdruk is een ambachtelijke productietechniek. Met zeefdruk zijn vele soorten materiaal te bedrukken. Het resultaat is een mooi, duurzaam en slijtvast product. De aangebrachte inkten zijn kleurecht, dekkend en zeer UV bestendig. Zeefdruk stickers zijn dus uitermate geschikt voor buitenkwaliteit. Zeefdruk producten kunnen in kleine en grote oplagen worden geproduceerd. Het aantal kleuren en formaat is bepalend voor de prijs. De producten zijn bestand tegen de meest voorkomende reinigingsmiddelen, vetten, oliën, alcohol.

Waar toegepast?

Veelal wordt gedrukt op zelfklevende vinyl zodat men een sticker krijgt. Diverse vinyl soorten zijn te gebruiken met elk zijn specifieke toepassing. Zeefdruk stickers kunnen in elk formaat (tot 670x970mm) en in elke gewenste kleur gemaakt worden. Alle gewenste PMS kleuren kunnen gedrukt worden. Neem daarbij nog een legio aan speciale kleuren zoals metallic, fluor en mirror en je ziet dat zeefdruk meer mogelijkheden biedt dan digitaal printen.

De meest voorkomende toepassingen zijn:

Logostickers, naamstickers, labelstickers, raamstickers, keuringsstickers, promotiestickers, evenementstickers. Naast stickers kunnen er ook specifieke materialen zoals Aluminium folie, PVC, Polycarbonaat. Deze worden vaak toegepast voor machineplaatjes, labels, deurhangers,bedieningspanelen etc. Door aan de achterzijde te drukken zijn deze producten kras en slijtvast. Ze worden middels een transfertape (3m) zelfklevend gemaakt.

Afwerking

Veelal worden de stickers in rechthoekig formaat(schoonsnijden) afgewerkt. Ook zijn stickers met afgeronde hoeken een optie (rondhoeken). Indien logo stickers in een specifieke vorm gewenst zijn dan is dat geen probleem. Wij kunnen in eigen huis contour snijden middels een zund snijmachine.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Zeefdruk voordelen

  • Duurzame en slijtvaste oplossing
  • Zowel in grote als kleine oplagen te produceren
  • Perfect voor logo's, labels, ramen en keuringsstickers
  • In alle soorten en maten beschikbaar

Nu uw zeefdrukstickers nodig?

Contact opnemen Offerte aanvragen

Zeefdrukstickers voorbeelden

Enkele voorbeelden van zeefdrukstickers die wij reeds hebben gemaakt!

Advies voor zeefdrukstickers

Festa kan voor u het gehele traject verzorgen van advies & ontwerp. Mede door onze ervaring kunnen wij iedere wens omtoveren tot zeefdrukstickers.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wij bedrukken alles!
Van sticker tot bedrijfspand

35 jaar ervaring!
Festa drukt sinds 1984

Alles in eigen huis!
750m2 productieruimte

Beste prijs-kwaliteitverhouding!
Zo betaalt u nooit te veel
 

Offerte zeefdrukstickers

Vraag vrijblijvend en snel een offerte aan voor zeefdrukstickers!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.